Activitate extracurriculară la Liceul „Constantin Stere” din Soroca

46

Joi, 18 ianuarie, Preasfințitul IOAN al Sorocii a vizitat Liceul Teoretic „Constantin Stere” din municipiul Soroca, participând la o activitate extracurriculară cu genericul „Sfinții Închisorilor”, organizată de către Doamna Suzana CRAVEȚ, profesoară de limbă română și religie în această instituție.

Elevii antrenați în această activitate au pus în lumină viața, opera și martiriul redutabilelor personalități Vasile Militaru, Nichifor Crainic, Valeriu Gafencu, Nicolae Steinhardt, Radu Gyr, etc.

La finalul acestui program literar-cultural s-au adresat celor prezenți episcopul IOAN, Dl Vasile BAȘ, director al Liceului și Dna Angela BUCĂTARU, director-adjunct. Arhiereul vicar a vorbit elevilor și profesorilor despre acești oameni ai credinței și ai cuvântului, arătând impactul vieții lor pentru generația de azi.

Totodată, a apreciat dedicația și talentul tinerilor implicați, dar și organizarea la înălțimea cuvenită a evenimentului de către profesoara Suzana CRAVEȚ

sursa http://ioanmosnegutu.info

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
287

Tabăra de la Mănăstirea Curchi:”Dumnezeu are un singur gând permanent cu noi toți: să ne unească”

În perioada 31 iulie – 3 august 2017 la Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului”, Curchi şi-a desfășurat activitatea o tabără de vară pentru tineri. Tabăra a fost organizată cu binecuvântarea PS Siluan, Episcop de Orhei, vicar mitropolitan, în parteneriat cu Sectorul Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret. Formarea generațiilor frumoase de tineri, presupune mult efort și o lucrare pe mai […]