Acțiune filantropică la Soroca – „Un dar de Sfântul Nicolae”, ediția a II-a

174

Miercuri, 22 mai 2019, de ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, la Soroca s-a desfășurat cea de-a doua ediție a acțiunii filantropice „Un dar de Sfântul Nicolae”.

Evenimentul are loc sub auspiciile Vicariatului de Soroca și cu participarea Domnului Ghenadie MUNTEAN, președintele raionului Soroca, a Domnilor Serghei DRAGAN, Victor GUȚU și Valentin LISNIC, oameni de afaceri.

Astfel, 40 de familii din raionul Soroca au fost invitate la Palatul de Cultură a municipiului pentru a primi colete cu diferite produse, dar și un ajutor financiar din partea organizatorilor.

Către participanți s-a adresat cu un cuvânt de învățătură Episcopul Ioan al Sorocii, totodată, exprimând mulțumire persoanelor implicate în acest proiect social.

În contextul celor desfășurate, au mai vorbit Dl Ghenadie MUNTEAN și Dl Serghei DRAGAN.

La eveniment au mai participat protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretarul Vicariatului, preoți și tineri din localitățile raionului, frecvent antrenați în asemenea manifestări.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2108

Predică la naşterea Sfântului Ioan Botezatorul

Iubiţii mei, Sfânta noastră Biserică sărbătoreşte zilnic pomenirea sfinţilor. Are însă şi o zi, în care îi sărbătoreşte pe toţi sfinţii laolaltă şi anume Duminica Tuturor Sfinţilor. Cine sunt toţi sfinţii? Cum arată şi expresia sunt toţi aceia care din epoca veche, de la Adam până la Hristos şi de la Hristos până astăzi, au […]Urmăriți-ne pe Facebook!